بهترین راه مقابله با پوسیدگی دندان، مصرف کم مواد قندی است
مسئول واحد بهداشت دهان ودندان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گچساران گفت: بهترین راه مقابله باپوسیدگی دندان، محدود کردن مصرف مواد قندی و افزایش مصرف مواد حاوی فیبر مانند، خیار، هویج، سیب و ترکیبات سبوس دار است. سعیده احمدی افزود: پوسیدگی دندان رایج ترین بیماری مرتبط با تغذیه است که افراد را در هر سن و
مسئول واحد بهداشت دهان ودندان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گچساران گفت: بهترین راه مقابله باپوسیدگی دندان، محدود کردن مصرف مواد قندی و افزایش مصرف مواد حاوی فیبر مانند، خیار، هویج، سیب و ترکیبات سبوس دار است.
سعیده احمدی افزود: پوسیدگی دندان رایج ترین بیماری مرتبط با تغذیه است که افراد را در هر سن و با هر وضع اقتصادی درگیر می کند.
وی با بیان اینکه مهمترین علت پوسیدگی دندان، پلاک میکروبی است، اظهار کرد: همراه با خوردن غذا باکتری هایی روی دندان ها قرار می گیرند که این امر موجب تولید اسید و پوسیدگی دندان ها می شود.
احمدی با اشاره به اینکه این باکتری ها با تغذیه ازمواد قندی انرژی خود را تامین و ایجاد پلاک می کنند، اضافه کرد: وقتی پی اچ دهان به کمتر از ۵/۵ برسد، محیط دهان اسیدی شده و پوسیدگی دندان رخ می دهد.
وی اظهار کرد: مصرف مکرر مواد قندی وکربوهیدراتها، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ، فعالیت میکروب های محیط دهان ، مدت زمان، درگیربودن دندان با مواد قندی و عدم شستشوی دندان ها با فلوراید، از مهمترین عوامل ایجاد پوسیدگی دندان است.
احمدی با اشاره به اینکه رعایت بهداشت دهان و دندان در سلامت دندان ها موثر است تصریح نمود: برای کاهش چسپندگی مواد قندی، باید حداقل دو بار در روز دندان ها را مسواک کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰