• تاریخ: 2014/04/30
  • شناسه خبر: 814

بهترین راه مقابله با پوسیدگی دندان، مصرف کم مواد قندی است

مسئول واحد بهداشت دهان ودندان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گچساران  گفت: بهترین راه مقابله باپوسیدگی دندان، محدود کردن مصرف مواد قندی و افزایش مصرف مواد حاوی فیبر مانند، خیار، هویج، سیب و ترکیبات سبوس دار است. سعیده احمدی ...

thum-57217a818af2273b37d-dandan_12933

مسئول واحد بهداشت دهان ودندان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گچساران  گفت: بهترین راه مقابله باپوسیدگی دندان، محدود کردن مصرف مواد قندی و افزایش مصرف مواد حاوی فیبر مانند، خیار، هویج، سیب و ترکیبات سبوس دار است.

سعیده احمدی افزود: پوسیدگی دندان رایج ترین بیماری مرتبط با تغذیه است که افراد را در هر سن و با هر وضع اقتصادی درگیر می کند.

وی با بیان اینکه مهمترین علت پوسیدگی دندان، پلاک میکروبی است، اظهار کرد: همراه با خوردن غذا باکتری هایی روی دندان ها قرار می گیرند که این امر موجب تولید اسید و پوسیدگی دندان ها می شود.

احمدی با اشاره به اینکه این باکتری ها با تغذیه ازمواد قندی انرژی خود را تامین و ایجاد پلاک می کنند، اضافه کرد: وقتی پی اچ دهان به کمتر از ۵/۵ برسد، محیط دهان اسیدی شده و پوسیدگی دندان رخ می دهد.

وی اظهار کرد: مصرف مکرر مواد قندی وکربوهیدراتها، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ، فعالیت میکروب های محیط دهان ، مدت زمان، درگیربودن دندان با مواد قندی و عدم شستشوی دندان ها با فلوراید، از مهمترین عوامل ایجاد پوسیدگی دندان است.

احمدی با اشاره به اینکه رعایت بهداشت دهان و دندان در سلامت دندان ها موثر است تصریح نمود: برای کاهش چسپندگی مواد قندی، باید حداقل دو بار در روز دندان ها را مسواک کرد.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست