داریوش دیودیده اظهار داشت: استفاده مطلوب از ظرفیتهای استان در زمینه پتروشیمی یکی از مهمترین راهبردهای پیش رو بوده و در این زمینه تاکنون گامهای موثری برداشته شده است.
وی با بیان اینکه وجود منابع عظیم نفت و گاز در استان فرصتی بی نظیر را درخصوص استقرار صنایع پتروشیمی فراهم نموده است افزود: صادراتی بودن بخش عمده تولیدات پتروشیمی تاثیری بسیار مهم در رشد و شکوفایی اقتصادی و رونق تولید و اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد دارد.
دیودیده با اشاره به اینکه تاکنون مجوز ۸ طرح پتروشیمی با ظرفیت تولیدی سالانه بالغ بر ۹ میلیون تن محصولات پتروشیمی در استان صادر شده است افزود: حجم سرمایهگذاری پیش بینی شده برای این طرحها افزونبر ۱۳۵ هزار۸۴۰ میلیارد ریال ثابت و۴ هزار و ۲۸۵ میلیون یورو ارزی است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در زمان بهرهبرداری این طرحها افزون بر ۴ هزار فرصت شغلی ایجاد میشود گفت: مهمترین هدف ما ایجاد طرحهای مناسب در منطقه و همچنین اجرای طرحهایی که خوراک و مواد اولیه آنها در استان موجود بوده و این صنایع با توجه به شرایط موجود میتواند به خوبی در استان شکل بگیرد.
دیودیده ابراز کرد: صنعت استان روی ریل پیشرفت و توسعه قرار گرفته و با به ثمر رسیدن این ۸ طرح، ده ها طرح پایین دستی پتروشیمی و هزاران فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در استان ایجاد میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰