سد تنگ سرخ ۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه پروژه سد تنگ سرخ از سال ۹۰ کلنگ زنی شده است، گفت: این پروژه تا کنون ۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
علی لطفی در گفتوگو با خبرنگار نسیم دنا در یاسوج با اشاره به اینکه پروژه سد تنگ سرخ در سال ۹۰ کلنگ زنی شد، اظهار داشت: این پروژه دارای مجوز تخصیص آب از حوضه کارون بزرگ به میزان ۱۸۹٫۹ میلیون مترمکعب است.
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد هدف از اجرای این پروژه را تامین آب شرب شهر یاسوج و روستاهای مسیر، به میزان ۲۵٫۵ میلیون متر مکعب در سال، تأمین آب صنعت یاسوج به میزان ۱۷ میلیون مترمکعب ، تأمین آب کشاورزی شهرستانهای بویراحمد و دنا در سطح ۶هزار هکتار و به میزان ۴۲٫۴ میلیون متر مکعب، تأمین آب شرب شهر شیراز به میزان ۷۲ میلیون مترمکعب، تأمین آب زیست محیطی پایین دست به میزان ۳۳ میلیون متر مکعب و احداث مراکز تفریحی، توریستی و گردشگری در منطقه عنوان کرد.
وی بیان کرد: سد تنگ سرخ از نوع سدهای خاکی با هسته رسی، ارتفاع از پی ۶۶٫۵ متر – عرض تاج، ۱۰ متر، طول تاج ۹۱۷ متر، حجم مخزن در رقوم نرمال بهرهبرداری ۱۲۵ میلیون مترمکعب وحجم تنظیم سالیانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب است.
لطفی گفت: عملیات اجرای طرح در جبهههای کاری تجهیز کارگاهها، تونل انحراف، کانال ورودی سیستم انحراف، سرریز و فرازبند و بخشی از بدنه سد، فعال و کل طرح، دارای پیشرفت فیزیکی ۶ درصد است.
وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز طرح بیش از ۲۵۰۰ میلیارد ریال است، ابراز کرد: امسال حدود ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب طرح بوده و تاکنون مبلغ ۹۶ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: هم اکنون، شرکت آب منطقهای، به دنبال اجرای طرح از طریق فاینانس داخلی و خارجی است که فرایند آن در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه طرح مطالعاتی تأمین آب شرب شهرستانهای دهدشت، سوق، لنده و چرام و روستاهای مسیر از سد کوثر در حال بررسی است، گفت: این طرح مهم مطالعاتی که قرار است آب شرب شهرهای دهدشت،سوق،لنده و چرام را از طریق سد مخزنی کوثر و به میزان سالانه ۱۶٫۹۴ میلیون متر مکعب تامین کند، در سال ۹۳ به اتمام رسیده و در سال ۹۴ مجوز ماده ۲۱۵ به منظور شروع عملیات اجرایی اخذ و ردیف اعتباری، پیگیریهای لازم صورت پذیرفته است.
لطفی خاطرنشان کرد: تلاش میشود در صورت موافقت سازمان محترم برنامه ریزی کشور و تأمین اعتبار پروژه، عملیات اجرایی آن در سال ۹۵ آغاز شود.
مدیرعامل آب منطقهای جمعیت تحت پوشش این طرح را حدود ۲۸۷ هزار نفر برشمرد و افزود: هزینه اجرایی آن نیز بیش از ۱۷۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است و تأمین لولههای مورد نیاز آن که اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال را شامل میشود از طریق فاینانس داخلی در حال پیگیری است.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰