مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز کهگیلویه و بویراحمد:
برگزاری بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسهساز ۱۸ دی ماه در گچساران برگزار می شود/ حضور بیش از ۵۰ خیر ملی در جشنواره خیرین مدرسهساز

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آفتاب دنا، فردین نیک اقبال با اعلام این خبر گفت: این جشنواره روز پنجشنبه ۱۸ دی ماه راس ساعت ۹ صبح در سالن اجلاسیه آموزش و پرورش گچساران برگزار خواهد شد.
که در این مراسم حدود ۵۰ نفر از خیرین ملی از شهرهای مختلف کشور، از جمله تهران، شیراز، اهواز و اصفهان حضور خواهند داشت.
وی با بیان اینکه برنامههای جشنواره حدود سه ساعت طول خواهد کشید و محور اصلی آن تکریم و قدردانی از خیرین مدرسهساز است افزود: امیدواریم مردم، بهویژه همشهریان و هم استانیها، با حضور خود در این مراسم، شکوه و اهمیت آن را دوچندان کنند.
نیک اقبال در پایان تأکید کرد که این رویداد فرصتی مهم برای تجلیل از خیرین فعال در حوزه مدرسه سازی در آموزش و پرورش است که نقش برجسته ای در توسعه زیرساختهای آموزشی کشور دارند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰