تاریخ انتشار : جمعه 26 دسامبر 2025 - 14:40
کد خبر : 30611

برپایی میز خدمت به مناسبت هفته سوادآموزی در مصلی نماز جمعه یاسوج

برپایی میز خدمت به مناسبت هفته سوادآموزی در مصلی نماز جمعه یاسوج
همزمان با پنجمین روز از هفته سوادآموزی و سالروز فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی، میز خدمت آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در مصلی نماز جمعه یاسوج برگزار شد؛

همزمان با پنجمین روز از هفته سوادآموزی و سالروز فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی، میز خدمت آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در مصلی نماز جمعه یاسوج برگزار شد؛

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، میز خدمت ویژه هفته سوادآموزی با حضور سید روح‌الله پناهنده، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، در مصلی نماز جمعه یاسوج برپا و به درخواست‌ها و پرسش‌های مراجعان پاسخ داد.

سید روح الله پناهنده در حاشیه این برنامه ضمن تبریک هفته سوادآموزی و گرامیداشت سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی(ره)، اظهار کرد: نهضت سوادآموزی یکی از بزرگ‌ترین حرکت‌های فرهنگی و اجتماعی پس از انقلاب اسلامی است که توانست میلیون‌ها نفر از هموطنان را از نعمت خواندن و نوشتن بهره‌مند سازد.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل سواد در توانمندسازی فردی و اجتماعی، افزود: امروز وظیفه ما نه تنها ریشه‌کن کردن بی‌سوادی، بلکه ارتقای سطح مهارت‌های خواندن، نوشتن و درک مطلب در جامعه است تا نسل آینده بتواند با قدرت بیشتری در مسیر توسعه کشور گام بردارد.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان همچنین از تلاش‌های معلمان، آموزش‌دهندگان و همکاران حوزه سوادآموزی قدردانی کرد و گفت: استمرار این نهضت نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها و همراهی مردم است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

همراه اول

گزارش تصویری

گردشگری

خبرگزاری های کشوری سایت‌های استانی