تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 سپتامبر 2020 - 17:51
کد خبر : 16181

پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای دانش آموزان از رسالت‌های معلمان است/ استفاده از همه ظرفیت‌های هنرستانها برای تربیت دانش‌آموزانی کاربلد و ماهر

پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای دانش آموزان از رسالت‌های معلمان است/ استفاده از همه ظرفیت‌های هنرستانها برای تربیت دانش‌آموزانی کاربلد و ماهر

به گزارش پایگاه خبری آفتاب دنا ، حمید لقمانی فر گفت: شورای مدرسه وشورای دبیران از عوامل بسیار مهم وتاثیرگذار و جهت‌دهنده اصلی آموزش در مدارس هستند که نقش کلیدی در ارتقاء کیفیت آموزشی و اداره بهتر مدارس دارند .

آفتاب دنا : معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای دانش آموزان را از رسالت‌های معلمان دانست و بر کیفی سازی جلسات شورای مدرسه و معلمان برای آموزش مطلوب دانش آموزان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری آفتاب دنا ، حمید لقمانی فر در جلسه مشترک شورای مدرسه و شورای دبیران هنرستان کشاورزی حضرت آیت الله ملک حسینی با تشریح اهداف و وظایف شورای مدرسه و دبیران در آیین نامه اجرایی مدارس گفت: شورای مدرسه وشورای دبیران  از عوامل بسیار مهم وتاثیرگذار و جهت‌دهنده اصلی آموزش در مدارس هستند که نقش کلیدی در ارتقاء کیفیت آموزشی و اداره بهتر مدارس دارند .

وی افزود: برگزاری جلسات کیفی شورای مدرسه و شورای دبیران در شرایط فعلی جهت استفاده از نظرات و راهکارهای همه معلمان برای رفع موانع موجود و کمک به حل مشکلات مسائل آموزشی در مدارس یک ضرورت است که مدیران مدارس باید در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.

لقمانی فر،با تقدیر و تشکر از مدیر، مجموعه عوامل اجرایی و دبیران هنرستان کشاورزی که با وحدت و همدلی در راستای کیفی سازی آموزش تلاش می کنند خاطرنشان کرد: همدلی بی نظیر ونظرات ارزشمندی که در این جلسه از همکاران شنیدم قابل تحسین و تقدیر است.

معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد به نوپا بودن هنرستان کشاورزی و مشکلات آن اشاره کرد وگفت: با تعاملات و روابط اجتماعی خوب مدیریت دلسوز و پرتلاش این هنرستان و همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی استان و آموزش وپرورش تلاش می‌کنیم اتفاقات خوشایندی برای ارتقاء کیفی دروس تخصصی و مهارتی این هنرستان در راستای آموزش مطلوب دانش آموزان رقم بخورد.

لقمانی‌فر افزود: زمینی به مساحت یک هکتار در آستانه سال تحصیلی در اختیار هنرستان کشاورزی در ایستگاه چم خانی مختار قرار گرفته که باید برنامه‌ریزی لازم برای آموزش عملی دانش آموزان در مزرعه انجام بگیرد.

وی برطرف شدن فضای آموزشی هنرستان کشاورزی را برای توسعه این هنرستان اقدامی ارزشمند و ماندگار دانست و عنوان کرد: با توجه به پتانسیل خوب استان در حوزه گیاهان دارویی و شیلات تربیت نیروی متخصص و ماهر برای کمک به توسعه بخش کشاورزی یک ضرورت است که باید از همه ظرفیت‌ها برای تربیت دانش‌آموزانی کاربلد و ماهر استفاده کرد.

لقمانی از مدیر و مجموعه عوامل اجرایی هنرستان کشاورزی خواست در محوطه هنرستان نیز فعالیت‌هایی عملی را در شرایط فعلی کرونایی برای آموزش دانش‌آموزان دنبال کنند تا نمادی نیز از مزرعه هنرستان کشاورزی در محوطه این هنرستان دیده شود.

معاون آموزش متوسطه شهرستان بویراحمد به بخشنامه‌های وزارتی برای آموزش دانش‌آموزان به مدارس در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: طبق قانون شورای هر مدرسه می‌تواند با توجه به شرایط حاکم بر آموزشگاه برای آموزش مطلوب دانش‌آموزان و استفاده حداکثری از ظرفیت نیروی انسانی تصمیماتی اتخاذ کند که منجر به تقویت آموزش حضوری و مجازی در مدرسه شود.

این مسئول افزود: آموزش در بستر فضای مجازی شاد با اشکالات فراوانی همراه است که برای آموزش ودانش افزایی معلمان جهت آشنایی با چگونگی برگزاری کلاس‌های آموزشی در فضای مجازی تاکنون ۲۰۰ ساعت آموزش ضمن خدمت برگزار کرده‌ایم .

وی پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای دانش آموزان را از رسالت‌های معلمان دانست و بر ضرورت استفاده از دورهای آموزشی به شکل کاملا کاربردی توسط معلمان تاکید کرد.

لقمانی افزود: طبق برنامه ششم توسعه باید ۵۰ درصد دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی سوق داده شوند که میانگین کشوری  تحصیل دانش آموزان در شاخه های فنی وحرفه ای و کاردانش در شرایط فعلی ۳۵درصد است که در استان کهگیلویه وبویراحمد این میانگین ۲۴ درصد است و بسیار عقب هستیم.

وی عدم استقبال دانش آموزان از رشته‌های فنی و حرفه‌ای را یادآور شد و از شورای معلمان و شورای مدارس خواست برای تشویق و ترغیب دانش آموزان و تحصیل در رشته‌های فنی و مهارتی تلاش مضاعفی داشته باشند .

سیاست وزارت جهاد کشاورزی توسعه وتجهیز هنرستانهای کشاورزی است

 رئیس مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد نیز در این جلسه تاسیس هنرستان کشاورزی با توجه به ظرفیت‌های استان در بخش کشاورزی را از اقدامات خوب و ماندگار برای تربیت نیروی انسانی عنوان کرد.

کاووس کشاورز نیروی انسانی شاغل در هنرستان کشاورزی را از نیروهای توانمند و متخصص در حوزه آموزش دروس تخصصی ،عمومی و شایستگی های فنی عنوان کرد وگفت: با توجه به سیاست وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر توسعه وتجهیز هنرستانهای کشاورزی تلاش می کنیم با رفع مشکلات این هنرستان بستر را برای ارتقاء کیفیت آموزش‌های مهارتی بیش از پیش فراهم کنیم.

وی تلاش‌های مدیر هنرستان کشاورزی در بر طرف کردن مشکل فضای آموزشی را قابل تقدیر دانست و اظهار امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی و تعامل خوب با آموزش و پرورش این هنرستان را به قطب تربیت نیروی انسانی در بخش کشاورزی تبدیل می کنیم.

توسعه و تجهیز هنرستان‌ها مورد توجه مسئولان قرار گیرد

کارشناس مسئول فنی وحرفه ای و کاردانش آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد به توانمندی‌های نیروهای شاغل در حوزه فنی وحرفه ای اشاره کرد و گفت: توسعه و تجهیز هنرستان‌ها در جهت تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.

مجتبی وفاپور گفت: عدم استقبال از رشته‌های فنی وحرفه‌ای و کاردانش ریشه در فرهنگ ما دارد که با مشاوره تحصیلی دانش‌آموزان متوسطه اول و همکاری خانواده‌ها باید نگاه به هنرستان‌ها تغییر کند تا شاهد تربیت تکنیسن‌های متخصص در بخش‌های مختلف فنی‌وحرفه‌ای باشیم.

جلسات شورای مدرسه و شورای معلمان هنرستان کشاورزی به شکل کیفی برگزار می شود

در پایان مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی به بیان آخرین دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های آموزش و پرورش اشاره کرد وگفت: آموزش در شرایط کرونایی به شکل حضوری و مجازی دنبال می‌شود و  لازم است همکاران با دغدغه ، احساس مسئولیت ،نظم و وجدان کاری  برای آموزش دانش آموزان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

سید ولی موسوی با تقدیر وتشکر از همکاری رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی استان و مدیریت آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد برای ارتقاء فعالیت‌های آموزشی این هنرستان خاطرنشان کرد: در دنیای تعلیم وتربیت کار ما تربیت انسانها برای زندگی بهتر در آینده است که همه عوامل اجرایی و معلمان مدرسه نسبت به آموزش دانش‌آموزان باید حساس باشند.

وی توجه به مدرسه را توجه به انسان دانست و گفت: کادر آموزشی و معلمان با مشارکت در تصمیم‌گیری‌های مدرسه و ارائه نظرات سازنده مسیر را برای آموزش مطلوب دانش آموزان هموار می‌کنند.

موسوی افزود: جلسات شورای مدرسه و شورای معلمان هنرستان کشاورزی به شکل کاملا کاربردی وکیفی برگزار می شود و رویکرد ما در مدرسه مدیریت مشارکتی و استفاده از نظرات همکاران برای اداره بهتر آموزشگاه است.

در این جلسه اعضای شورای معلمان و شورای مدرسه نقطه نظرات و پیشنهادات خویش را برای تقویت مسائل آموزشی در هنرستان کشاورزی بیان کردند و از مسئولان آموزش و پرورش و مرکز تحقیقات خواستند برای توسعه و تجهیز هنرستان کشاورزی بیش از گذشته تلاش وافری داشته باشند.

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فنون تدریس

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فنون تدریس و مهارت‌های ارتباطی از دیگر برنامه های جلسه مشترک شورای مدرسه ودبیران هنرستان کشاورزی بود که توسط یکی از اساتید این هنرستان بیان شد.

در پایان این جلسه علی عبدیان به عنوان نماینده شورای معلمان هنرستان کشاورزی انتخاب شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

همراه اول

گزارش تصویری

گردشگری

خبرگزاری های کشوری سایت‌های استانی